| Veelgestelde vragen

Op deze pagina krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen. Hebt u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vanaf hoeveel uur per periode kan Stipt Dienstverlening werken?

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
U ontvangt maandelijks een factuur over de verrichte werkzaamheden.

Wat kost het schoon opleveren van een woning?
Voordat wij een prijsopgave doen, maken wij graag eerst persoonlijk kennis met u. We bezichtigen dan de ruimte(n) en inventariseren de gewenste werkzaamheden. Daarna brengen wij een gerichte offerte uit. Zodat wij u écht maatwerk kunnen bieden. Bovendien komen u en wij dan niet voor eventuele verrassingen te staan.

Welke werkzaamheden verricht Stipt Dienstverlening?
Stipt Dienstverlening levert uiteraard de reguliere schoonmaakdiensten.  Maar we doen meer voor u als u dat wenst. Onze overige werkzaamheden beslaan een breed scala van diensten. Van gevelreiniging en glasbewassing tot tapijtreiniging, graffitiverwijdering en specialistisch schoonmaakonderhoud.

Wat zijn de kosten voor de reguliere schoonmaakdiensten?
Omdat wij graag tegemoet komen aan uw wensen en eisen, maken wij onze offerte graag op maat. Standaard tarieven vindt u dus niet op deze website. We informeren u graag in een persoonlijk gesprek.

Hebt u een andere vraag? Stel hem gerust! Via het contactformulier of bel ons.

 

 

 


   
  • Nieuws

    Op deze pagina vindt u nieuwsberichten, persberichten en in welke media Stipt Dienstverlening is verschenen. Hou deze pagina dus in Meer...>