| Huishoudelijke diensten

Betrouwbaar
Zijn uw dagelijkse werkzaamheden lastig te combineren met de huishoudelijke taken? U bent niet de enige!
Een veelgehoorde verzuchting tegenwoordig is: Ik heb het zo druk!. En dat is niet zo gek. De maatschappij eist steeds meer van ons als mens, zowel in zakelijke zin als op persoonlijk vlak. Bent u daarom op zoek naar een huishoudelijke hulp? Stipt Particuliere Dienstverlening is u graag van dienst. Want: hebt u wel tijd om naar een goede en betrouwbare hulp opzoek te gaan? Lang niet altijd een eenvoudige zoektocht. Wie haal je in huis? Hoe vaak? Wie levert er goed werk tegen een scherp tarief? Wie kan er voldoen aan mijn specifieke wensen en eisen? Ook goed om te is dat u per acceptgiro kunt betalen.

Van alle markten thuis
Natuurlijk bent u op zoek naar service die afgestemd is op uw behoeften. Service waar u van op aan kunt. Die flexibel in te zetten is. En service met nog wl dat stukje persoonlijke aandacht.
Stipt Particuliere Dienstverlening is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten op zn breedst. We zijn van vele markten thuis. Maar altijd met oog voor wat wilt. Persoonlijk contact is voor ons dan ook de pijler waarop onze dienstverlening rust.

Ouderen
Niet alleen tweeverdieners maken regelmatig gebruik van onze diensten maar ook steeds vaker ouderen

Fijn thuiskomen
Onze werkzaamheden beslaan een breed scala van diensten. Natuurlijk begint dat bij de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Uw huis wordt weer thuis met Stipt Persoonlijke Dienstverlening. Toilet, keuken en badkamer blinken tot in de kleinste hoekjes. Uw kasten zijn k bovenop en eronder weer heerlijk stofvrij. En natuurlijk behandelen wij uw huis en inrichting, van meubilair tot accessoire, met respect. Gestreken overhemden? Stipt zorgt ervoor.
Maar we kunnen meer. Of het nou gaat om glasbewassing, tapijtreiniging, was- en strijkservice of specialistisch schoonmaakonderhoud. Maakt u uw wensen aan ons bekend, dan zorgen wij natuurlijk voor uw huis. Stipt.

Ons werkgebied is de regio Haaglanden breed.

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

 


   
  • Nieuws

    Op deze pagina vindt u nieuwsberichten, persberichten en in welke media Stipt Particuliere Dienstverlening is verschenen. Hou deze pagina dus Meer...>