| Diensten

Van alle markten thuis
Een professionele partner in schoonmaakdiensten is niet altijd gemakkelijk te vinden. Er is veel aanbod. Welk bedrijf past het beste bij u? U wilt immers dat deze partner een luisterend oor heeft als het gaat om w wensen en eisen. Persoonlijke aandacht dus. En flexibel in te zetten.
Stipt Dienstverlening is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten op zn breedst. We zijn van vele markten thuis. Maar altijd met oog voor wat wilt. Persoonlijk contact is voor ons dan ook de pijler waarop onze dienstverlening rust.

Ook voor w zakelijke ruimte
Wij zijn graag flexibel. Dat blijkt ook uit de diversiteit van de locaties waar wij onze schoonmaakdiensten uitvoeren. Kantoorruimtes, uiteenlopende horecagelegenheden, bedrijfspanden, ambassades, makelaarskantoren, scholen, sporthallen, en ga zo maar door. Maar ook theaters, casinos, leegstaande huurwoningen in opdracht van corporaties of gezamenlijke ruimtes in appartementencomplexen in opdracht van een Vereniging van Eigenaars.
Bent u een aannemer of projectontwikkelaar en wilt u een nieuw pand schoon opleveren na de bouw? Of als makelaar het huis schoon opleveren na een verhuizing? Stipt Dienstverlening maakt natuurlijk schoon.

Onze werkzaamheden beslaan een breed scala van diensten. Van gevelreiniging en glasbewassing tot tapijtreiniging, graffitiverwijdering en specialistisch schoonmaakonderhoud. Met als basis het reguliere schoonmaakonderhoud.

Ons werkgebied is de regio Haaglanden breed.

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

 


   
  • Nieuws

    Op deze pagina vindt u nieuwsberichten, persberichten en in welke media Stipt Dienstverlening is verschenen. Hou deze pagina dus in Meer...>